Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON TWO

Meglepő információkat árult el az új évadról az And Just Like That... sztárja

2023. március 07.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

carrie bradshaw sorozat hbo Szex és New York spoiler And Just Like That
Meglepő információkat árult el az új évadról az And Just Like That... sztárja
© Instagram/@justlikethatmax

Az HBO még nem jelentette be az And Just Like That... következő évadának premierjét, ám most az egyik színésznő elárult pár titkot. 


Még jelenleg is forgatják az And Just Like That... második évadát. A színészekről folyamatosan jelennek meg fotók, ha hihetünk a felvételeknek, akkor igazán fordulatos lesz az évad. Sarita Choudhury, aki Seema Patelt alakítja, elárult pár titkot a folytatásról. 

Vicces lesz az And Just Like That... 2. évada

A színésznő az első évadban csatlakozott a lányokhoz, először Carrie barátnője volt, ám a legújabb fotók alapján közelebbi viszonyba került a többiekkel. Sőt, még Aident is megismerte. Most a PageSix tett fel pár kérdést Saritának, aki fontos információt árult el a folytatásról. 

Nagyon különbözik az 1. évadtól. „Viccesebb”, mint az első. 

Az első évadban is voltak vicces pillanatok, ám szomorú, könnyfakasztó jelenetekből sem volt hiány. Rögtön az évad elején meghalt Mr. Big, majd a lányoknak kellett különféle magánéleti nehézségekkel szembesülniük. Sokak szerint kifejezetten keserédes volt a visszatérés. Ám Sarita kijelentése után bizakodhatnak a rajongók, hiszen sok nevetésre és vidámságra lehet majd számítani, épp, mint az eredeti sorozat esetében. 

A színésznő azt is elárulta, hogy mit gondol John Corbett visszatérésről. Szerinte érthető a rajongók izgatottsága, elvégre Carrie és Aiden szerelme a Szex és New York egyik fontos történetszála volt. 

(Az izgalomnak) van értelme… én is ilyen lennék. Ha belegondolsz, visszajött?! Soha nem találkoztam vele, szóval egyfajta rajongó voltam, érted, mire gondolok? Nagyszerű, nagyszerű srác

– árulta el a színésznő. 

Aidenről még nem sok információt árultak el az alkotók, de a forgatási fotók alapján ismét randevúzik Carrie-vel. Bár az is könnyedén előfordulhat, hogy az egész csupán félrevezetés. John Corbett már az első évad előtt azt nyilatkozta, a karaktere visszatér, később kiderült, csupán viccelt. Ettől függetlenül a második évadban biztosan láthatjuk. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves