Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

The Crown

Itt van minden, amit tudni lehet A korona 6. évadáról

2022. november 11.

1 perc olvasás

ELLE

sorozat 6. évad királyi család a korona
Itt van minden, amit tudni lehet A korona 6. évadáról
© IMDB

A korona utolsó évada 2023-ban érkezik. 


A korona utolsó évada a 90-es évek végét, és a 2000-es évek elejét fogja bemutatni. A királyi családról szóló sorozat rengeteg kritikát kapott az elmúlt időszakban, de ennek ellenére töretlen a népszerűsége. A széria 5. évada néhány nappal ezelőtt debütált a Netlixen, de jövőre érkezik a 6. befejező évad is.

Ők lesznek az új szereplők

Mint megírtuk, Katalin hercegné és Vilmos herceg szerepére is megtalálták a tökéletes színészeket, bár az utóbbinál nem volt könnyű dolgok a készítőknek. Katalin hercegnét Meg Bellamy, Vilmos herceget pedig Rufus Kampa és Ed McVey fogják játszani. 

Erről fog szólni az utolsó évad

Az utolsó évadban nagy hangsúly kerül majd Vilmos hercegre és Harry hercegre. Katalin hercegné felbukkanásával valószínűleg bemutatják majd a szerelmük kibontakozását Vilmossal. Az utolsó évadban Diana hercegné halála is bemutatásra kerül, de nem olyan formában, ahogy a rajongók először gondolták. A készítők a tragikus baleset pillanatait nem forgatják le, de az előzményeket, valamint a hercegné halálának az utóhatásait igen. Az új évad 1997-ben fog kezdődni, Diana halálával, majd 2001-ben ér véget. 

Jövőre lesz a premier

Szeptember óta tartanak a forgatások, A korona 6. évadának premierje pedig várhatóan 2023 végén lesz. 

 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves