Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Flowers

5 rejtett utalás Miley Cyrus új klipjében, amit senki nem vett észre

2023. január 27.

3 perc olvasás

ELLE

Jennifer Lawrence klip miley cyrus Miley Cyrus Flowers Liam Hemsworth
5 rejtett utalás Miley Cyrus új klipjében, amit senki nem vett észre
© Fotó: YouTube/Miley Cyrus

Miley Cyrustól a Flowers most a világ legfelkapottabb dala, és a rajongók szétszedték a videóklipet.


Több évtizedes karrierje messze legnagyobb sikerét éli most át Miley Cyrus. Új slágere, a Flowers akkora telitalálat, hogy a világon kb. mindenhol ez most a legnépszerűbb. A dal a válás utáni továbblépésről szól, és az már az első pillanattól kezdve egyértelmű volt, hogy az énekesnő exférjéhez, Liam Hemsworthhöz szól. Na de a legélesebb szemű rajongók kiszúrtak még ezt-azt, ami elsőre nem egyértelmű a klipből, szóval a Bustle összeállításának felhasználásával mutatjunk még öt megfejtést a videóval kapcsolatban.

1. A refrén válasz Egy Bruno Mars-számra

A dal refrénje annyira hasonlít Bruno Marstól a When I Was Your Man című dalra, hogy az egyszerűen nem lehet véletlen. Az alábbi számban Mars arról énekel, hogy virágot kellett volna vennie a szerelmének, és hogy meg kellett volna fognia a kezét – erre mondja Miley Cyrus (dala), hogy köszi, de tudok én magamnak is virágot venni. Liam Hemsworth állítólag egyszer ezt a dalt küldte Miley Cyrusnak, úgyhogy ezért hivatkozik rá ilyen egyértelműen a Flowers.

2. Férje zakója van rajta

A klip vége felé egy ponton Miley felvesz egy zakót, és sokan úgy tippelik, hogy ez ugyanaz a zakó/öltöny lehet, amit Liam Hemsworth az alábbi, elhíresült videón visel. A következő felvétel akkor készült, amikor az akkor még házaspár a Bosszúállók: végjáték premierjére érkezett, és bár az exférj 2019-es zakója tényleg nagyon emlékeztet az exfeleség klipbéli blézerére, azért pontosan biztos, hogy nem ugyanaz, mert ez a bizonyos blézer a Saint Laurent 2022-es kollekciójából való. De ettől még simán lehet utalás a volt házastárs öltözékére.

3. Ez az a ház, amiben a megcsalás történt

Na ezen a ponton már a rajongók is túlságosan adnak a pletykákra, mert semmi nem támasztja alá azokat a híreszteléseket, hogy a Hemsworthék közül bármelyik fél is félrelépett volna. Sőt, Miley Cyrus egyenesen cáfolta is ezeket a pletykákat, de ettől még sokan úgy fogják fel a videóklipet, hogy a helyszín biztosan (utalás arra) a ház(ra), ahol Liam Hemsworth megcsalta a feleségét.

4. A ruha Jennifer Lawrence-re utal

Jennifer Lawrence többször is utalt arra, hogy milyen vonzónak találja Liam Hemsworthöt, akivel az Éhezők viadalában együtt szerepeltek. Egy csók biztosan volt közöttük valamikor, talán egy kis románc is. Mit ad Isten, Miley Cyrus klipruhája és frizurája elég pontosan idézi Jennifer Lawrence egyik szettjét. Hmm.

@c3l3bs21 #mileycyrus #cheater #jenniferlawrence #fy ♬ Flowers - Miley Cyrus

5. A Joker is inspiráció volt

És végül a Joker film elhíresült táncolós jelentét is a Flowers-klip egyik elődjeként könyvelték el a rajongók. Szerintük Miley Cyrus tánca nagyon emlékeztet arra, ahogy a Joker ropja ebben a rengetegszer látott-idézett jelenetben, és némelyek azt is tudni vélik, hogy a Joker című film Liam Hemsworth nagy kedvence, bár hogy ennek akkor mi az üzenete az őszintén szólva nem világos.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves