Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. január 18.: Ma van az Oroszlán szerencsenapja, a Vízöntővel meglepő módon tudatja a párja az érzéseit

2023. január 18.

3 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2023. január 18.: Ma van az Oroszlán szerencsenapja, a Vízöntővel meglepő módon tudatja a párja az érzéseit
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja!


A szerdai horoszkóp szerint fordulatos nap elé néznek a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Különösen óvatosnak kell lenned, ha érzékeny emberekkel találkozol, mert könnyen konfrontálódhatsz velük. De ettől eltekintve is kényelmetlen helyzetekbe kerülhetsz ma. Szerencsére nyomás alatt is képes leszel helyes döntést hozni!

Bika

Annyi minden történik körülötted, ami felemészti a figyelmedet és az idődet, kedves Bika. Ne pazarold az idődet triviális dolgokra! A siker kulcsa a prioritások meghatározása, és hogy nem hagyod magadat befolyásolni!

Ikrek

Ma megmagyarázhatatlanul  makacsnak fogod érezni magad, és szembeszegülsz azzal, amit mások és a józan eszed mond neked. Be kell látnod, hogy ezzel csak saját magadnak okozol kellemetlenséget. Eredményesebb lennél, ha nyitottabb hozzáállást tanúsítanál!

Rák

Ma túl érzelmes lehetsz Rák olyan helyzetekben, amik racionalitást követelnek meg. Tárgyilagos megközelítéssel tégy különbséget aközött, amire vágysz, és ami ténylegesen a jó neked, így nem lesz mit holnap megbánnod!

Oroszlán

Szerelemben és pénzügyekben egyaránt rád mosolyog a  szerencse Oroszlán, mert váratlan pénz ütheti a markodat. Ha ez nem lenne elég, még akár életed szerelmével is összefuthatsz ma a következő sarkon!

Szűz

Előfordulhatnak olyan körülmények, amik arra kényszerítenek, hogy szembenézz egy múltbeli eseménnyel, amit eddig elkerültél. Toleráns nézőpontot kell alkalmaznod ahhoz, hogy kezeld ezt a helyzetet, mivel hajlamos vagy szükségtelenül kemény lenni másokkal és magaddal is.

Mérleg

Ma be kell látnod: a múlt foglya vagy, és ez gátol abban, hogy jelenleg  boldog és sikeres legyél. Meg kell tanulnod egy bizonyos leckét, de aztán el kell engedned a múltat, különben nem fogsz előrelépni a jelenben.

Skorpió

A mai egy vidám nap lesz, Skorpió, mivel találkozol a barátaiddal, rokonaiddal. Nemcsak feldobják a napodat, de ötleteket is adnak azzal kapcsolatban, miként valósítsd meg a terveidet, és ösztönző hatással lesznek rád.

Nyilas

Elhatároztad, hogy vállalod a felelősséget egy barátod hibájáért. De gondold át a következményeit! Ezenfelül néhány olyan esemény is történhet veled Nyilas, ami az egész életedet megváltoztatja.

Bak

Valószínűleg elég sokat költesz ma olyan dolgokra, mint a lakberendezés, a ruházat és a kozmetika. Sőt, drága ajándékokat adsz olyanoknak, akiket szeretsz, és ezt biztosan értékelni fogják. De azért szavakban is kifejezhetnéd az érzéseidet!

Vízöntő

Jó úton haladsz a siker felé, igazán nincs okod a panaszra, még akkor se, ha néha találkozol egy-két akadállyal. Viszont ma igazán meghitt, romantikus estét tölthetsz el a szerelmeddel, aki meglepő módon mutatja ki neked az irántad való érzéseit.

Halak

Ma találkozhatsz azzal a személlyel, akiről régóta álmodozol, Halak. Az illető pont olyan érdekes és kalandvágyó lesz, mint te. Véletlenül se hagyd elsétálni, hanem ragadd meg az alkalmat, és add a tudtára, mennyire szimpatikus!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves