Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. január 12.: A Rák karrierje egy csapásra megváltozhat, a Nyilas furcsa módon ismeri meg álmai szerelmét

2023. január 12.

3 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2023. január 12.: A Rák karrierje egy csapásra megváltozhat, a Nyilas furcsa módon ismeri meg álmai szerelmét
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja!


A csütörtöki horoszkóp szerint meglepő élmények várnak a csillagjegyekre. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Készülj fel néhány jó hírre, különösen az otthonoddal kapcsolatban. Adódhatnak olyan lehetőségek, amik lakóhelyváltáshoz vezetnek, vagy véglegesítheted a házvásárlási terveidet. Használd ki a pozitív energiákat!

Bika

Ma magabiztos és pozitív vagy. Ez a nap tökéletes ahhoz, hogy beszélj a főnököddel az esetleges gondjaidról és megoldásokat találjatok rájuk. Viszont a nap második felében elakadhatsz egy triviális problémának a megoldásában.

Ikrek

Itt az ideje, hogy jelentős pozitív változásokat kezdeményezz a kapcsolatodban. Készen állsz a következő szintre lépni, de ehhez meg kell tenned az első lépést. Légy őszinte a partnereddel, és mondd el, mire vágysz!

Rák

Váratlan  karrierlehetőség nyílik ma előtted, de ne habozz azonnal megragadni! Nem érdemes teketóriázni, mert villámgyorsan elúszik a lehetőség. Ráadásul, akitől az ajánlatot kapod, egy ismerősöd a múltból.

Oroszlán

Kapcsolatba kerülhetsz valakivel, aki forradalmasítja az életedet, kedves Oroszlán. Nemcsak abban segít, hogy jobb emberré válj, hanem sikeresebb is. A támogatásának köszönhetően változtathatsz a karriereden, és az anyagi helyzeteden is.

Szűz

Ez egy nagyszerű nap számodra, mert az erőfeszítéseidet pénzzel fogják jutalmazni. Csak egyre ügyelj: ne költsd el az összeget anélkül, hogy megtakarítanád egy részét, mivel szükséged lehet rá a közeljövőben!

Mérleg

A bolygóállások azt mutatják: valami nagy konfliktus közeledik feléd. Ez a dolog hatással lehet szerelmi életedre és karrieredre is. Fontos, hogy ne hirtelen felindulásból reagálj a kedvesed szavaira és tetteire, hanem higgadtan, megfontoltan!

Skorpió

Nagy a valószínűsége annak, hogy ma találkozol valakivel a múltadból, és ez a személy valószínűleg fontos szerepet fog játszani a jövődben. Fogadd el a segítségét, mert új utakat nyithat meg előtted az álomélet felé!

Nyilas

A csillagok azt mondják: szerelem a levegőben van. Tartsd nyitva a szemed, mert találkozhatsz álmaid férfijával. Az  álomszemély felismerése azonban bonyolult lesz, mert furcsa csomagban érkezik. De ez egy ilyen nap: sok furcsaságban lesz részed!

Bak

Ez a nap tökéletes arra, hogy tiszta vizet önts a pohárba, és beszélj a partnereddel a rejtett problémáidról. Amint ezt megteszed, a hangulatod is jobb lesz! A nap végén valami igazán romantikus gesztusban lesz részed!

Vízöntő

Ez a legjobb nap ahhoz, hogy megszabadulj attól, amire nincs szükséged. Olyan dologhoz  ragaszkodsz, amit már nem élvezel, nem tesz boldoggá, csak megszokásból vagy kötelességből tartod meg. Egy esemény ma a segítségedre lesz az elengedésben.

Halak

A mai napon végre megmutathatod a tehetségedet. Lehet, hogy agresszívebben vagy határozottabban viselkedsz, mint általában, de ez meg fogja lepni a körülötted lévő embereket. Pont erre van most szükséged az előrejutáshoz!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves