Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. február 22.: A Bak titkos ellensége akcióba lendül, a Vízöntő kapcsolatát próbára teszik

2023. február 22.

3 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2023. február 22.: A Bak titkos ellensége akcióba lendül, a Vízöntő kapcsolatát próbára teszik
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja!


A szerdai horoszkóp szerinti bolygóállások jobb belátásra bírják a csillagjegyeket. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Ez nem a befektetések ideje, Kos. Talán az újságban vagy az interneten olvasol néhány remek ötletről, de légy nagyon óvatos! Ha érdekel, konzultálj egy szakemberrel, mielőtt bármibe is pénzt fektetnél.

Bika

A határozatlanságod káoszt teremtett, és ezek a problémák most valószínűleg a fejedre fognak nőni. A régi és megoldatlan ügyek most kiemelt figyelmet igényelnek, és addig nem léphetsz előre, amíg el nem varrod a szálakat.

Ikrek

Itt az ideje, hogy mindent megtegyél azért, amiben hiszel, és hamarosan jutalomban fogsz részesülni. Van is pár remek ötletedet, miként valósítsd meg vágyaidat! Mozgalmas nap elé nézel, de óriási előrelépést érhetsz el.

Rák

Úgy érzed, ellaposodott a kapcsolatod? Ezen csak az segíthet, ha változtattok a mindennapi rutinjaitokon. Dobj fel a szerelmednek néhány ötletet, és tegyétek izgalmasabbá a szerelmi életeteket!

Oroszlán

A mai napon elkezded felismerni a korábbi hibáidat a kapcsolatodban, kedves Oroszlán. Oszd meg ezeket a kedveseddel, hadd legyen belőle egy gyógyító beszélgetés, ami segít jobbá tenni a viszonyotokat.

Szűz

Ma a szokásosnál is kritikusabb vagy, és lépten-nyomon kijavítod az emberek hibáit. Ne csodálkozz azon, ha nem lesznek érte hálásak. Bánj velük finomabban, különben magadra haragítod a környezetedet.

Mérleg

Megismerkedsz valakivel, aki sokkal jobbnak tűnik a jelenlegi párodhoz képest, és igencsak mély benyomást tesz rád. Ám ez csak illúzió! Vigyázz, mit csinálsz, mert egy ballépés elég lehet ahhoz, hogy két szék közé ülj.

Skorpió

Most már időszerű lenne kicsit kiszállni a mókuskerékből, Skorpió. Az utóbbi időben kissé elhanyagoltad magadat és a kapcsolataidat. Élvezd a társasági életet, találkozz a barátaiddal vagy családtagjaiddal, akikről régóta nem hallottál.

Nyilas

A munkahelyi stressz egyre jobban begyűrűzik a kapcsolatodba, a családi életedbe, és ezt rossz néven fogják venni a szeretteid. Emlékezz az ősi bölcsességre: ne vidd haza a munkát! Szánj végre minőségi időt a családodra.

Bak

Légy óvatos Bak, mert egy titkos ellenség munkálkodik ellened a munkahelyeden. Ez a személy az elmúlt napokban barátságosan viselkedett, de történt valami korábban köztetek, amiért bosszút akar állni.

Vízöntő

Akár friss, akár hosszú évek óta tartó a kapcsolatod, ma olyan dolgok történnek, amik igencsak próbára teszik a kapcsolatotokat. Nem feltétlenül egy harmadik személy miatt, hanem egy anyagi, munkahellyel kapcsolatos nehézség is okozhatja a problémákat.

Halak

Nyugtalannak és boldogtalannak érezted magad az elmúlt napokban, de ma készen állsz proaktívabb megközelítést alkalmazni az aktuális gondjaiddal szemben. Mélyre kell ásnod ahhoz, hogy pontosan megértsd, hol van a probléma!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves