Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. szeptember 12.: Az Oroszlán az utolsó pillanatban elkerül egy komoly szerencsétlenséget, a Szűznek sorsszerű találkozásban lesz része

2022. szeptember 12.

4 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2022. szeptember 12.: Az Oroszlán az utolsó pillanatban elkerül egy komoly szerencsétlenséget, a Szűznek sorsszerű találkozásban lesz része
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja!


Munkacunamival indul a hét a csillagjegyek számára a hétfői horoszkóp szerint. Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS

Eddig az álmaid megvalósítására tett erőfeszítéseid nehézségekbe és akadályokba ütköztek, ami végtelenül bosszantott. Úgy tűnik azonban, hogy ez a helyzet megváltozik, és az események pozitív fordulatot vesznek, ami azt jelenti: képes vagy előre vinni terveidet, és sikereket elérni.

BIKA   

Válaszd a reményt és a pozitív gondolkodást ma! Ez segít abban, hogy sikeresen teljesítsd a kötelezettségeidet, és megszabadulj minden negatívumtól. Ugyanakkor légy nyitott mások mondanivalójára, mert segíthetnek megtalálni a problémáidra a megoldásokat!

IKREK

Már a hét elején túlterheltnek érzed magad. Próbálj meg lassítani, és egyszerre mindig egy feladatra fókuszálj! Csak így érhető el a siker, és hogy ne hulljon ki az összes hajad. A jelenlegi bolygóháttérrel, ha szorgalmasan és módszeresen dolgozol, hamarosan élvezni fogod erőfeszítéseid gyümölcsét!

RÁK

Az utóbbi időben rád nehezedő nyomás ma eléri tetőfokát, kedves Rák. Úgy érzed, minden a te nyakadba szakad, és megfulladsz a teendőid, és a befejezetlen ügyek súlya alatt. Öntsd ki a szívedet a legjobb barátnődnek vagy a párodnak, mert megoldással szolgálhat a gondjaidra!

OROSZLÁN

Teljesen új szemszögből fogod látni a dolgokat, ami lehetővé teszi, hogy olyannak lásd a körülményeidet, amilyenek valójában, és egyúttal észrevedd mások titkos szándékait. Talán ezzel áll összefüggésben vagy mással, de óriási mázlid lesz, és az utolsó pillanatban sikerül elkerülnöd egy olyan szerencsétlenséget, ami komoly fenyegetést jelentene rád nézve.

SZŰZ

Ideálisak a körülmények ma arra, hogy belső párbeszédet folytass magaddal. Ez segít tisztán látni, aminek köszönhetően kijavíthatod a hibáidat, és elősegítheted céljaid elérését. De ne csak befelé nézz, hanem kifelé is, mivel sorsszerű találkozásban lesz részed, és a csillagok összehozhatnak az igazival!

MÉRLEG

Minden erőfeszítésed és kemény munkád végül kifizetődik. Ez hihetetlenül boldoggá tesz, hiszen minden álmod és ambíciód végre valósággá válik! Mire vágysz még Mérleg? Ne ülj túl sokat a babérjaidon, hanem használj ki minden lehetőséget a további növekedésre és fejlődésre!

SKORPIÓ

Az utóbbi időben gyakran nem láttad tisztán a helyzetedet, de ez hamarosan megváltozik! Váratlanul megszűnnek a gondjaid és fellélegezel. Élvezd, hogy ma végre nincs semmi problémád, minden akadálytalanul halad, és senki sem bosszant fel a munkahelyeden.

NYILAS

A váratlan fejlemények rúgják fel a napodat Nyilas, de ne ess pánikba! Próbálj nyugodt maradni, és szánj egy percet arra, hogy megértsd, mi történik. Ha erővel és türelemmel vértezed fel magad, hamarosan azt fogod tapasztalni: gyorsan alkalmazkodsz az új körülményeidhez.

BAK

Folyamatosan a szőnyeg alá söpröd a problémáidat, aminek eredményeként azok újra és újra előkerülnek. Gyűjts erőt és még ma rendezd a gondjaidat! A csillagok melletted állnak, megadva azt az önbizalmat és hitet, amelyre szükséged van ahhoz, hogy elérd azt, amit szeretnél!

VÍZÖNTŐ

Ez egy nagyon pozitív nap számodra, amikor életed szinte minden területén pozitív fejleményekre számíthatsz. Ennek ellenére ne dőlj hátra teljesen, mert meggondolatlanná válhatsz, és olyan hibákat követhetsz el, amelyek miatt elveszítheted a közelmúltban elért sikereket és a biztonságot!

HALAK

Valószínűleg nagy nyomás nehezedik ma rád Halak, és meglehetősen túlterhelt vagy. Mindazonáltal a csillagok melletted állnak, és segítenek átvészelni ezt a napot! Még meg is jutalmaznak erőfeszítéseidért egy romantikus estével a szerelmeddel, aki randizni vihet téged!Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves