Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. december 1.: A Bika meggondolatlanul ágyba bújik valakivel, a Baknál elszakad a cérna

2022. december 01.

3 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2022. december 1.: A Bika meggondolatlanul ágyba bújik valakivel, a Baknál elszakad a cérna
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja!


A csütörtöki horoszkóp szerint ma főleg az érzelmeik irányítják a csillagjegyeket. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Figyelj a saját igényeidre is, Kos! Ne hagyd, hogy mások rávegyenek valami olyasmire, ami valójában ellenkezik az elveiddel, vagy egyáltalán nem illik hozzád. A magánéletben és az üzleti életben egyaránt fontos néha nemet mondani.

Bika

Ma a szokásosnál kicsit hevesebben dübörög a vér az ereiben. Nemcsak vitákat kezdeményezel és gondolkodás nélkül kimondod a véleményedet vagy cselekszel, hanem meggondolatlanul ágyba is bújhatsz valakivel.

Ikrek

Szinte minden sikerül, amibe belefogsz, és viszonylag könnyen le tudod győzni a  makacs ellenállást is, amellyel a nap folyamán találkozol. Cselekedj, ha el akarsz érni valamit! Délután pedig szánj időt a szórakozásra, különben rövidesen kiégsz a sok munka miatt.

Rák

Ma a létezés komolyabb oldala kerül előtérbe, kedves Rák. Az élet most csupa kötelesség és munka. A mindennapi élet terhei lassan összeroppantanak. Sajnos a pihenésre még várnod kell, de legalább különösen eredményes napra számíthatsz!

Oroszlán

Megnövekedett önbizalommal nézel szembe a mai nappal, energikusan küzdesz az élet kihívásaival, és sokat elérsz ma, miközben a jókedvedet is megőrzöd. Az akadályok szinte maguktól elolvadnak, mint hó a napon.

Szűz

Szerető és empatikus természeted lehetővé teszi, hogy azonnal észrevedd, ha valaki körülötted nincs jól, ahogy ma is. Ott vagy nekik, figyelsz rájuk és erőt adsz. Ez egy nagyon szép tulajdonság, de nem szabad megfeledkezned magadról sem. Neked mire van szükséged?

Mérleg

Egyre dühösebb vagy, mert túlterhelted magad? A túl sok felelősség lassan összenyom. Ennek ellenére szánj időt saját jóléted gondozására. A te kezedben van a hatalom, és ma az lesz, amit te akarsz!

Skorpió

Az elméd és az érzelmeid a mai napon nehezen találnak közös hangot. Valószínűleg vannak dolgok, amik nem felelnek meg neked anélkül, hogy tudnád, miért, emiatt feszült vagy. Vigyázz a jó közérzetedre ma délután, és ne kérj túl sokat magadtól!

Nyilas

Sok diplomáciával sikerül rendezni a mai nézeteltéréseket, Nyilas. A személyes varázsod segít mindenkit megnyugtatni és elérni a célodat. Viszont rosszul eshet, hogy a párod vagy a családod ma a fejedhez vágja, mivel elégedetlenek veled kapcsolatban.

Bak

Nagyon sok ötleted van Bak, sok minden jár a fejedben. Talán türelmetlenül és idegesen reagálsz, ha azt érzed, a környezeted akadályoztatni próbál. Ez egy olyan nap, amikor könnyedén elszakad nálad a cérna és nem vagy hajlandó a kompromisszumokra.

Vízöntő

Tele energiával, kétségbeesetten vágysz egy célod elérésére, így hajlandó vagy szinte bármilyen eszközt bevetni a siker érdekében. azt hiszed, tudod, mi a jó másoknak, és gondolkodás nélkül megteszed. Légy óvatos, mert ebből bajod származhat!

Halak

Ma különösen szembetűnővé válik, hogy mennyire elhanyagolod magadat, és nem adod meg azt a testednek-lelkednek, amire szükségük van. Pedig a jóléted attól függ, mennyire vigyázol magadra. Nem késő ezen változtatni, Halak!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves