Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2022. október 17-23.: A Bakból anya válhat, a Vízöntő megtudja, ki az ellensége a munkahelyén

2022. október 17.

5 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Heti horoszkóp, 2022. október 17-23.: A Bakból anya válhat, a Vízöntő megtudja, ki az ellensége a munkahelyén
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


A napokban átfogó változásokra számíthatnak a csillagjegyek az életükben. Mutatjuk a heti horoszkópot. 

Kos

Ezen a héten időre és türelemre lesz szükséged, hogy alkalmazkodj egy hamarosan felmerülő új szituációhoz. A közelgő helyzet felborítja a meglévő egyensúlyt a mindennapjaidban. Ha van valami, ami nem működik az életedben, az a napokban véget is ér, megszűnik. A pénzügyeidben kellemes hírekre számíthatsz, és gyümölcsöző ajánlatokat kaphatsz.

Bika

Az elkövetkező időszak meglehetősen nehéz lesz számodra, különösen a pénzügyekben, valamint a karrierben. Olyan fontos döntéseket kell meghoznod, amelyek döntő változásokat hoznak az életedben. Kerüld az új projekt vállalását, és az új vállalkozás elindítását, minden olyat, amely anyagilag megterhelő lehet. Viszont érdekes lehetőséget kaphatsz, ami szakmai előrejutással kecsegtet.

Ikrek

Ez a hét nagyon pozitív számodra, és most azokat a terveidet is népszerűsítheted, amiket már régóta szeretnél. Ne habozz elfogadni azt a rengeteg segítséget, amelyet felajánlanak neked! Valószínűleg a napokban olyan híreket is kapsz, amelyekre már régóta vársz. Lehet, nem egészen olyanokat, mint amire számítasz, de tudd, hogy a fejlemények nagyon kedvezőek lesznek!

Rák

Rengeteg lehetőséged lesz a napokban társaságban mozogni kedves Rák. Olyan emberekkel is találkozhatsz, akiket rég nem láttál. A napjaid intenzívek és élvezetesek lesznek. A kapcsolataid arra késztethetnek, hogy sok mindent megváltoztass az életedben. A párkapcsolatod aggodalomra ad okot mostanában. Újra előkerülnek a múlt problémái, amelyek feszültséget és zűrzavart keltenek.

Oroszlán

A héten megcsillogtathatod tudásodat, tehetségedet, és nem maradsz észrevétlen, Oroszlán! Lesznek emberek, akik csodálni fognak és melléd állnak, mások viszont irigységből megpróbálnak lehúzni. Szerelmi életed átalakuláson megy keresztül. A kapcsolat sorsa most leginkább tőled függ. Ha képes vagy magad mögött hagyni a fájó múltat, akkor fényes jövő elé néztek!

Szűz

A napokban a pénzügyi, és jogi ügyeid kerülnek előtérbe. Néhány ember megpróbálhat segíteni ezekben a kérdésekben. Ha teheted, ne utasítsd el őket. Közben képes leszel a munkahelyeden bizonyos nézeteltéréseket feloldani, amelyek jobb hellyé tehetik a munkahelyedet. Ne légy makacs és önző, mert sokat profitálsz ebből a hétből!

Mérleg

Foglalkoztatni kezd az együttélés, a házasság, társasági élet. Egyes munkahelyi helyzetek elgondolkodtatnak, és arra kényszerítenek, hogy sok mindenen változtass. Például lehetnek olyan emberek, akikben megbízol, pedig nem kellene. Másrészt otthon is lesznek problémák a pároddal vagy a családoddal kapcsolatban. A hétvégén töltsetek együtt minőségi időt, sokat segítene a gondok megoldásában!

Skorpió

Ideális ez a hét a változásokhoz, kedves Skorpió! A családod és az otthonod sokat foglalkoztat majd a napokban, és fontos döntéseket kell meghoznod. Vond be családtagjaidat ezekbe a döntésekbe, hogy elkerüld a jövőbeli konfliktusokat és vitákat. Eközben a karriereddel, tanulmányaiddal vagy személyes fejlődéseddel kapcsolatos problémák megoldódnak, és jó híreket fogsz kapni!

Nyilas

Ezen a héten élénk társasági életet fogsz élni, és még néhány múltbeli barátságodat is feleleveníted. De légy óvatos, a munkahelyeden valakinek a közeledése nem őszinte. Néhány rokonod pedig a segítségedet kéri majd a problémáik megoldásához. Neked pedig érdemes lenne beszélned a pároddal kapcsolatod menetéről. Ne félj kifejezni az aggályaidat, vagy vágyaidat, mert meglepő élmények érhetnek!

Bak

Sokat tűnődsz azon, mivel tehetnéd jobbá a kapcsolataidat. Tudd, hogy a kérdéseidre hamarosan megkapod a válaszokat! Az igazság az, a tudatalattid már felismert néhány fontos dolgot, amelyeket a tudatod egyelőre nehezen képes befogadni. Légy türelemmel, hamarosan a helyükre kerülnek a puzzle darabjai. A párban élőkre meglepő fordulat várhat: kiderülhet, hogy gyermeket várnak.

Vízöntő

A körülötted lévő emberekkel való kapcsolatod kulcsfontosságú lesz, Vízöntő. Tanácsaik és tetteik nagyon fontosnak bizonyulnak, és segítenek neked a mindennapokban. Viszont a munkahelyeden készülj arra, hogy felfedi magát előtted az ellenséged. Talán sejted, ki lehet az, de az is lehet, váratlanul fog érni a személye, és megpróbálhat kellemetlenséget okozni neked.

Halak

Ez a hét olyan feltételeket kínál számodra, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy nagy változásokat hajts végre azokon a területeken, amelyek mostanában nagyon érdekeltek. Ez azt jelenti: fontos döntéseket kell hoznod. A szerelmi életedben jó úton haladsz, és egy beszélgetés közelebb vihet a párodhoz. A munkában a fejlemények pozitívak lesznek, és a felmerülő akadályokat minden nehézség nélkül megoldod.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves