Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

DEKOR TIPPEK

Így rejtsd el a radiátorod!

2022. december 28.

1 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka
Dekoráció radiátor tippek fűtőtest elrejtés
Így rejtsd el a radiátorod!
© Getty Images

Remek álcázási tippek, hogy a radiátorod ne hívja fel magára a figyelmet.


A radiátor fontos, de legtöbbször nem esztétikus berendezése az otthonunknak. Hogy ne csak egy szükséges rossz legyen a jelenlétük vizuális szempontból, adunk néhány dekorációs ötletet. 


1. Polc

A legegyszerűbb megoldás, ha dekoratív polc kerül a radiátor fölé, hogy az kicsit el is takarja, illetve elvonja a figyelmet róla. 


2. Konzolasztal

Egy egyedi vagy boltban kapható konzolasztalka is tökéletes álcát nyújt egy radiátornak. A lábainak és mélységének köszönhetően szinte teljesen el is bújik egy konzolasztal alatt egy radiátor.


3. Szekrényke

Ha szeretnénk teljes terjedelmében eltakarni a radiátort, egy rácsos, lyukacsos szekrényke ízléses és praktikus keretet adhat a fűtőtestnek.


4. Festés

Ugyan nem minden típusú fűtőtestet lehet befesteni, sok esetben csodát tesz. Választhatunk a falszínével megegyező, illetve attól markánsan eltérő színt is neki. A végeredmény mindenképpen karakteres lesz.


5. Pad

Alacsony radiátoroknál működhet, hogy kis padot építünk felé vagy teszünk rá egy olyan rácsos burkolatot, ami elbírja egy ember súlyát és átengedi a meleg levegőt. Remek téli kuckózó hely!

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves