Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Luxury Bathroom

10 trükk, hogy egy kis luxust csempéssz a fürdőszobádba

2022. szeptember 07.

2 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka
luxus fürdőszoba kerámiacsempe lakásdekorációs tárgyak tipp trükk
10 trükk, hogy egy kis luxust csempéssz a fürdőszobádba
© Getty Images

Mind szeretjük a luxus kényeztetését, néhány kisebb-nagyobb változtatással pedig a fürdőszobánkban is élvezhetjük. Így még egy hétköznapi fogmosás is felemelő élmény lesz!


Korántsem kell súlyos pénzeket elkölteni, hogy egy kis luxust vigyünk a fürdőszobánkba. Mutatjuk!

Megnyugtató szimmetria

Duplán látsz? Ebben a malibui otthonban a szimmetrikusan elrendezett ugyanolyan ajtók, szekrények és tükrök, kiegyensúlyozottá és megnyugtatóvá teszik a teret.

Légy merész!

Ha nincs is nagy fürdőszobád, még lehet luxus kivitelű! Ebben a Brooklyn-i studiólakásban Dedar moiré tapéta és FontanaArte tükör gondoskodik a wow élményről.


Lazíts!

Ki mondta, hogy a kádban töltött idő után abba kell hagyni a heverészést? A Studio Shamshiri tervezte dél-kaliforniai szentélyben, a Bartok Design kádból közvetlenül egy Carl Malmsten kanapéra lehet lefeküdni.


Aranyozd be a reggeleid!

Egy kis csillogás a fürdőszoba hangulatát is emeli. Ebben a Palm Beach-i fürdőben nem csak a csapok, zuhanyrózsák tündökölnek aranyban, de a helyiség fókuszpontja, a leveles, Anthropologie csillár is.


Fekete-fehér kontraszt

Egy izgalmas mintás, fekete-fehér járólap szinte másik dimenzióba emeli a fürdőszobád. Ráadásul remekül néznek ki rajta az aranyozott bútorlábak.


Zen hatás

Bambusz lambéria fal a fürdőbe? Miért is ne! Ebből a zen hangulatú gőzfürdőből nem szívesen jön ki az ember.


Egy kis dráma

Ha van rá tér és lehetőség, egy szabadon álló kád hatalmas ablakok előtt és a helyiség közepén érvényesül a legjobban, ahogy ebben a New York-i sorház lakásban is.


Szőnyeg, nem csak kilépőnek

A luxus hatást erősíti a klasszikusan nem fürdőszobába szánt szőnyegek használata is. Ebben a washingtoni otthonban egy vintage futószőnyeg visz egy kis bohémséget a fürdő hangulatába.


Szakíts a szokásokkal!

A szuper luxus Loro Piana anyagból készült pad, textúrát ad ennek a márványfalú New York-i fürdőszobának. A sötét Illum Wikkelsø szekrény pedig kontrasztot.


Felvirágoztatva

Ha kicsi is a hely egy mosdónak, a nagy növényi minták akkor se kell, hogy ki legyenek zárva. Ebben a franciaországi smink fülkében, a de Gournay tapéta, buja dzsungel motívumai, tökéletesen körbe ölelik a klasszikus vonalú tükröt és az arany csapos mosdót.


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves