Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Skkn

Saját lakberendezési márkát indít Kim Kardashian

2022. szeptember 30.

2 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

lakberendezés fürdőszoba Dekoráció beton szürke Kim Kardashian
Saját lakberendezési márkát indít Kim Kardashian
© Instagram/@kimkardashian

Októberben érkezik Kim Kardashian első dekorkollekciója, de a rajongók nem ájultak el tőle.


A divat és a szépségápolás után a lakberendezési piacot is meghódítja Kim Kardashian! A sztár újabb területen indít saját kollekciót, az egykori KKW Beauty után SKKN névre keresztelt brand égisze alatt lakberendezési kiegészítőket dob piacra.

Az első kollekció letisztult, minimalista dizájnt kapott fürdőszobai kiegészítőket tartalmaz: egy tálca, több tároló, egy zsebkendős doboz és egy szemetes található benne. A darabok egytől egyig betonból készültek, teljesen natúr színűek, és október 6-tól lesznek elérhetőek.

„Az új otthoni kiegészítőknél biztos akartam lenni abban, hogy valóban kiegészítik a bőrápolási termékcsaládomat. Úgy terveztem meg őket, hogy tökéletes helyet biztosítsanak a termékeknek, és modern, minimalista eleganciával emeljék bármelyik otthon fényét” – nyilatkozta Kim.

Elégedetlenek Kim Kardashian rajongói

Úgy tűnik azonban, hogy ez a minimalista, letisztult dizájn nem nyerte el a rajongók tetszését. Miután megjelentek a hivatalos kampányfotók a lakberendezési termékekről, többen is a Twitteren adtak hangot a csalódottságuknak.

Sokak szerint a szürke betontermékek „prisoncore” hangulatot árasztanak, azaz olyan, mintha egy börtöncellába készültek volna. Mások egyenesen a mauzóleumok stílusát látják viszont a fürdőszobai tárgyakban, és olyan hozzászólás is akadt, ami a betonszemetes a Flintstones család lakásának berendezéséhez hasonlította.

Természetesen a dekorációs tárgyak ára is kiverte pár embernél a biztosítékot, hiszen például a szemetest nem kevesebb, mint 129 dollárért árulják majd, ami átszámítva közel 56 ezer forintot jelent.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves