Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZTÁROTTHON

Jennifer Lopez és Ben Affleck máris megválik a 64 millió dolláros luxusházától?

2023. március 21.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

luxus ház sztárotthon Jennifer Lopez Ben Affleck
Jennifer Lopez és Ben Affleck máris megválik a 64 millió dolláros luxusházától?
© Steve Granitz / Getty Images

Jennifer Lopez és Ben Affleck még mindig nem találták meg a tökéletes otthont, most ismét házat keresnek. 


Ben Affleck pár hónappal ezelőtt adta el a kastélyát, majd Jennifer Lopez is megvált a korábbi házától. Azóta a páros rengeteg időt tölt az ingatlankereséssel. Úgy tűnt, most végre megtalálták az ideális otthont, de az információk szerint ez sem az igazi. 

Jennifer Lopez és Ben folytatják az keresést

A pár februárban és márciusban több alkalommal is megnézett egy 64 millió dolláros, vagyis nagyjából 23 milliárd forintos ingatlan a káprázatos Pacific Palisades régióban. A hely nincs túl messze Los Angelestől, mégis csendes környéknek számít. A mesés luxusingatlan ára magas, de 8 hálószobával és 11 fürdőszobával rendelkezik, így pont ideálisnak tűnt a számukra. A házról több képet itt nézhetsz meg

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

24ur.com (@24urcom) által megosztott bejegyzés

A nagy tereknek köszönhetően a család kényelmesen elfért volna benne, a hálószobák mellett sok a közösségi helyiség. Hatalmas konyha, medence és mozi szintén található az ingatlanban, tehát tényleg minden igényt kielégít. A pár hetekkel ezelőtt aláírta a szerződést, és a foglalót is letették, ennek ellenére nagyon úgy tűnik, mégsem tartanak igényt az ingatlanra. Beköltözni már biztosan nem fognak. 

Pontosan nem tudni, hogy végül kifizették a teljes összeget, vagy már korábban kihátráltak a szerződésből. A ház tehát ismét eladó, Ben és Jennifer pedig újra belevetették magukat a házkeresésbe.

Korábban egy házat már majdnem megvettek, ott az utolsó pillanatban gondolták meg magukat. A 34,5 millió dolláros ház 7 halószobával és 13 fürdőszobával rendelkezik. Tartozik hozzá egy vendégház, és természetesen medence, valamint egy exkluzív bár. Végül ez sem lett az igazi, így a keresés folytatódik. 


Via
 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves