Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Új lapszám

Megjelent az ELLE Decoration új lapszáma: készüljünk együtt az ünnepekre

2022. november 15.

2 perc olvasás

Elle Decoration

elle decoration elle lakás Dekoráció lakástextil lakásfelújítás
Megjelent az ELLE Decoration új lapszáma: készüljünk együtt az ünnepekre

Már az újságárusoknál az ELLE Decoration legújabb lapszáma, amelyben számtalan lebilincselő rovat segíti a karácsonyi-szilveszteri szezonra való készülődést. Lapozz bele a magazinba velünk!


Az idei év utolsó lapszámából ezúttal sem maradhattak ki a legtrendibb lakások, amelyek a Mont Blanc-tól egészen Balatonszepezdig repítenek minket.

Persze Budapestre is elkanyarodtunk, ahol a színész páros, Borbély Alexandra és Nagy Ervin otthonába is bepillantást nyerhettünk. A Csáki Tünde enteriőrtervező látásmódját dicsérő lakásban merészen keverednek a kubai és a mediterrán elemek, a vintage és a modern stílus – éljenek a tigrisek, banánfák és a csillogó tükrök!

elle-decoration-2022

Az ELLE Decoration ősszel rendezte meg az első EDIDA Hungary díjátadó ünnepségét, ahol több kategóriában jutalmazták a hazai feltörekvő és a már közismert tervezőket, valamint az év legjobban sikerült projektjeit.

A magyar design üstököseit látványos cikkünkben mutatjuk be, melynek köszönhetően többek között egy formabontó cserépkályha tervezőjével, valamint egy kicsiny, de annál okosabb kabinka megálmodóival is megismerkedhetünk közelebbről.

A kevesebb több – különösen igaz ez akkor, ha a fenntarthatóságra terelődik a szó. Ha az öko szemléletmód jegyében keresed a tökéletes karácsonyi ajándékot, 10+1 lehengerlő tippben részesülhetsz a magyar tervezők és külföldi gyártók környezettudatos újdonságainak hála.

Így akkor is gondoskodhatsz bolygónkról, ha szeretteidet leped meg valami igazán egyedivel – micsoda megkönnyebbülés!

A karácsonykor elutazóknak, a két ünnep között kiruccanóknak és a telelésre vágyóknak is megtaláltunk a tökéletes úticélt: helló, München!

Bajorország fővárosa tökéletes színtere a mozgalmas pihenésre vágyóknak, de a gasztronómiai, kulturális programoktól, és persze elképesztő szálláshelyektől hemzsegő városban a bűntudatmentes lelassulásnak is átadhatod magad. Csillogó stúdiók, isteni falatok és rejtett kincsek: mi már mindent megterveztünk neked!

Keresd az ELLE Decoration legújabb lapszámát az újságárusoknál, vagy megrendelheted online!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves