Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Repülős utazás

Kiakadtak a repülőgép utasai: a kislány órákon át nem volt hajlandó abbahagyni ezt

2022. szeptember 09.

1 perc olvasás

ELLE
éneklés repülő utazás repülőgép idegesítő utas Jégvarázs
Kiakadtak a repülőgép utasai: a kislány órákon át nem volt hajlandó abbahagyni ezt
© Shutterstock

Óriási felháborodás alakult ki a repülőgépen egy 6 éves kislány miatt.


A hosszú repülős utak során a légiutas-kísérők sok érdekességet (sőt, néha talán megdöbbentő dolgot is) látnak, de a hatéves Amaya még nekik is tudott újat mutatni – és egy kis pluszmunkát csinálni, mivel egy egész repülőnyi felháborodott utassal kellett megbirkózniuk.

A kislány és családja egy Londonból Dubaiba tartó járaton utaztak, méghozzá a felvételek tanúsága szerint első osztályon. A mintegy 7 és fél órás úton Amaya úgy döntött, hogy kedvenc rajzfilmjével üti el az időt, így az ülése elé beszerelt képernyőn elindította a Jégvarázst.

Azonban annyira belefeledkezett a népszerű Disney-mesébe, hogy a fejhallgatóval a fején ő is énekelni kezdte a rajzfilm közismert betétdalát, a Legyen hó!-t.

Bár a produkció önmagában inkább megmosolyogtató és szívet melengető, mintsem felháborító, ha egy kicsit jobban belegondolunk, megérthetjük, miért akadtak ki a repülő utasai.

Amaya ugyanis újra és újra lejátszotta kedvenc filmrészletét, és végig hangosan énekelt mellé, órákon át. Ez verte ki a biztosítékot a többi utasnál, akik egy idő után a légiutas-kísérők közbelépését kérték.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves