Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Social Media

Egyértelműen ez Kim Kardashian legfurcsább gyereknevelési szabálya

2023. január 03.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara
gyereknevelés north west szabály sztár Kim Kardashian Kardashian család
Egyértelműen ez Kim Kardashian legfurcsább gyereknevelési szabálya
© Fotó: Instagram/@kimkardashian

Kim Kardashian nevelési szokásait sokan kritizálták, ám most kiderült, hogy a híresség szigorúbb, mint azt sokan gondolták. 


Kim Kardashian 9 éves lánya, North az elmúlt hónapokban valóságos TikTok-sztárrá vált. Sok tartalmat tesz közzé a közösségi médiában, melyeket Kim mindig megvizsgál. Most kiderült az egyik legfurcsább nevelési szabálya, mellyel a lánya ártatlanságát szeretné megvédeni.

Kim Kardashian így próbálja megvédeni a gyermekeit

Kim most Gwyneth Paltrow Goop című podcastjában árulta el, hogy milyen szabályokhoz kötötte a közösségi média használatát. A 9 éves North nagyon aktív felhasználó, sok videót tesz közzé, ám nem böngészhet kedvére. 

A TikTok csak az én telefonomon lehet. Ez nem olyasmi, amit csak úgy görgethet, és nézelődhet. 

Kim azt is elárulta, hogy sosem kommentelnek, ezt North tudja, és tudomásul is vette. A TikTok-ot az ő felügyeletével használhatja, és csakis tartalomgyártásra. A fiók egyébként közös, a legtöbb videóban a híresség is feltűnik. Kim nem tartja problémásnak, hogy a lánya ennyire fiatalon kezdte el a videók gyártását. 

Imád videókat gyártani, és ez nagyon boldoggá teszi. Minden szempontból annyira ártatlan. 

Kim az utóbbi időben sok kritikát kapott North videói miatt, sokan nem értettek azzal egyet, hogy ennyire fiatalon használhatja a közösségi médiát. Az egyik legnagyobb kritizáló Kanye West volt, aki azt sérelmezte, hogy Kim nem kérte a beleegyezését. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves