Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Gyermekvállalás

Őszinte vallomás egy egyedülálló édesanyától, aki 50 évesen vállalt gyermeket

2022. december 13.

2 perc olvasás

ELLE
anyaság édesanya vallomás
Őszinte vallomás egy egyedülálló édesanyától, aki 50 évesen vállalt gyermeket
© Shutterstock

Egy 50 éves édesanya egyedülállóként vállalt gyermeket. 


Egy brit édesanya, Kelly Clarke őszintén vallott arról, hogy miért volt jó döntés 50 évesen gyermeket vállalnia. Az egyedülálló édesanya férfi nélkül vágott bele abba, hogy gyermeket neveljen, de ő így is maximálisan elégedett az életével. A kislány, Lyla minden figyelmet megkap az anyukájától. 

A családja ellenezte 

Kelly tudta, hogy édesanya akar lenni, de a családja nem támogatta. A nő ennek ellenére Athénba utazott IVF-kezelésre, valamint spermadonort használt, így a családot sokáig aggasztotta, hogy nem lesz egy társszülő, aki segíthetné Kellyt. Lyla Rae Clarke 2021 márciusában látta meg a napvilágot. A fotóikat ide kattintva tekintheted meg.

Jelenleg én vagyok a legjobb anyuka Lyla számára

- vallotta be Kelly.

Korábban túl elfoglalt volt

Kelly 23 évig dolgozott légiutas-kísérőként, majd a Gatwick repülőtéren magas pozícióba került. A most 52 éves nő a munkája során olyan hírességekkel találkozott, mint Tom Jones, Kate Moss és Diana hercegné. Kelly úgy gondolja, hogy a korábbi élete miatt a mostani időszak a legmegfelelőbb számára, hogy édesanya legyen, és mindent megadjon a kislányának.

Most nem érzem szükségét, hogy utazzak és bulizzak, csak azt érzem, hogy Lyla Rae minden percét végig kell néznem, ahogy felnő

- mondta az édesanya.

Kelly arról is beszélt, hogy miért örül annak, hogy egyedül vágott bele a kalandba: 

Örülök, hogy nem vagyok társszülő, mert úgy nevelhetem, ahogy jónak látom, és nincs senkivel nézeteltérés, valamint így nincs partner, aki másképp nevelné, amikor én nem vagyok ott

- tette hozzá. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves