Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Anyaság

Döbbenetes: két méhe van az édesanyának, különböző bőrszínű ikerpárnak adott életet

2022. október 20.

2 perc olvasás

ELLE
anyaság édesanya ikrek
Döbbenetes: két méhe van az édesanyának, különböző bőrszínű ikerpárnak adott életet
© Shutterstock

Elképesztő történetet mesélt el egy brit édesanya. 


Hihetetlen szülési élménye volt annak a 25 éves édesanyának, akinek két méhe van. Jade Buckingham 2018-ban adott életet a lányainak. A legnagyobb érdekesség az egészben, hogy Lanaé és Lavell teljesen eltérő bőrtónusúak, de erre az orvosok sem találják a magyarázatot. 

Az ikrek egymástól függetlenül nőttek fel Jade méheiben, és saját köldökzsinórjuk és zsákjuk volt. Jade 17 éves korában négy vetélésen is átesett, ami miatt tágítási és küretációs (D&C) eljárást kellett végrehajtania, amely megtisztítja a méhnyálkahártyát egy vetélés után. Az orvosok ezután egy olyan felfedezésre jutottak, hogy a nőnek sosem lehet gyermeke, de úgy tűnik, hogy nagyot tévedtek.

Amikor teherbe estem az ikrekkel, a Holdon voltam - de félelmetes volt, hogy mindketten más-más méhben voltak

- nyilatkozta Jade.

Nehéz terhesség volt

2016-ban az édesanya már életet adott a kisfiúnak, 2017-ben pedig majd kiugrott a boldogságtól, amikor megtudta, hogy ikrekkel várandós. 22 hetes terhesen azonban megtudta, hogy az egyik baba leállt a növekedésben, ezért választania kellett, hogy folytatja-e a terhességet. Végül a lányok a 34. héten születtek meg, de mindketten életben maradtak.

Belsőleg is különböznek

Lanaé lábbal előre, Lavell pedig fejjel előre született, attól a pillanattól kezdve tudtam, hogy ők egymással ellentétesek lesznek, ami már most határozottan igaz

- mesélte az édesanya.

Az ikrek ma már 4 évesek. Szerencsére mindkét kislány nagyon boldog és egészséges. A büszke anyuka elárulta, hogy Lanaé egy igazi hölgy, Lavell pedig mindig tele van energiával. Hozzátette, hogy a három gyereke sokat veszekszik, de imádják egymást, és úgy szereti őket, ahogy vannak. A két kislányról ide kattintva tekintheted meg a fotót. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves