Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Nehéz történet

Egy anya vallomása: „A fiam nem tudja, hogy a férjem nem a biológiai apja”

2022. november 22.

2 perc olvasás

ELLE
anyák anyaság apa vallomás
Egy anya vallomása: „A fiam nem tudja, hogy a férjem nem a biológiai apja”
© Shutterstock

Egy édesanya elképesztő történetet osztott meg.


Egy édesanya őszintén vallott arról, hogy az egyik gyermeke egy viszonyból született, de a fia erről semmit sem tud. A nő hatalmas dilemmában van azzal kapcsolatban, hogy őrizze-e meg a titkot vagy vallja be az igazságot a gyermekének, aki ma már 36 éves.

Itt a történet

52 éve élek házasságban ugyanazzal a férfival. Harminchat évvel ezelőtt született egy gyermekem, aki egy viszony eredménye. Már volt két fiam, amikor megszületett a harmadik. A férjem távol volt egy katonai körút során, amikor történt. El akartam válni, de a férjem megküzdött a kapcsolatunkért. A harmadik gyermekem apja évekkel fiatalabb volt nálam. A férjem a sajátjaként nevelte fel. Amikor a fiam 2 éves volt a biológiai apja meghalt egy autóbalesetben. A biológiai apja soha nem látta a fiamat. Soha nem mondtuk a fiamnak, hogy a férjem nem a biológiai apja. Bűntudatom van, amiért nem mondtam el a fiamnak, de a férjem ellenzi. A másik két fiam tudja, de ő nem. Most 36 éves. Szóljak neki? Annyira bűntudatom van, hogy nem tudja

- osztotta meg az elképesztő történetet az édesanya.

Fontos az őszinteség

A The Washington Post egyik munkatársa, Amy Dickinson válaszolt a kérdésre:

Igen, el kell mondania a fiának az igazat a biológiai származásáról, és tájékoztatnia kell őt a biológiai apjáról. Ez valószínűleg mindannyiótoknak nehéz lesz, de a család többi tagja tudja ezt a lényeges igazságot a legkisebb fiáról, és ő is megérdemli, hogy tudja. Azok az emberek, akik későbbi életükben megtudják DNS-ük igazságát, időnként arról számolnak be, hogy ez a tudás segített hiányosságok pótlásában vagy a személyazonosságukkal kapcsolatos, régóta felmerülő kérdések megválaszolásában.

- írta.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves